Skip to content

De sleutel tot het succes van je bedrijf

Assessments

Met onze assessment diensten krijg je toegang tot wetenschappelijke testen die speciaal zijn ontworpen om de vaardigheden, capaciteiten en persoonlijkheidskenmerken van je huidige en toekomstige werknemers te evalueren.
Assessments

Of je nieuwe talenten aanwerft, interne promoties overweegt of de ontwikkelingsbehoeften van je team wilt identificeren, wij bieden de inzichten die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

Naast de testen, houden we ook SMART diepte-interviews en ondersteunende rollenspellen als aanvulling op de online testen.

We richten ons op interne medewerkers die promotie willen maken. Een andere belangrijke groep zijn de nieuwe medewerkers waarvan je wil weten op welke onderdelen zij moeten ontwikkelen. Het bepalen van een ontwikkelplan is standaard onderdeel van onze bevindingen en advies. En als het gaat om team-ontwikkeling, kunnen onze assessments ingezet worden.

Waarom kiezen voor onze assessment dienstverlening?

  1. Maatwerkbenadering: Elk bedrijf is uniek, daarom leveren we assessment oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen.
  2. Diepgaande Analyse: Onze assessments gaan verder dan oppervlakkige observaties. We bieden diepgaande analyses die u helpen de sterke punten van uw team te benutten en eventuele zwakke punten aan te pakken.
  3. Toonaangevende Expertise: Ons team van ervaren assessors en staat garant voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector om je de best mogelijke ondersteuning te bieden.
  4. Resultaatgericht: We streven naar meetbare resultaten. Onze assessments zijn gericht op het leveren van tastbare inzichten die uw bedrijf helpen groeien en bloeien.

Of je nou een multinational bent of een start-up, onze assessment dienstverlening is de sleutel tot het ontgrendelen van het verborgen potentieel binnen jouw organisatie.

Meer weten?

Kom met ons in gesprek

Zo kun je ons bereiken. Bel of mail ons, of kom bij ons op de koffie!

Kom met ons in gesprek

Zo kun je ons bereiken. Bel of mail ons, of kom bij ons op de koffie!