Skip to content

Wij vinden alleen de juiste HR-professionals

Werving & Selectie

Laat ons helpen om de juiste HR-professionals aan boord te krijgen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je organisatie.
Werving & Selectie

Ben je op zoek naar de juiste HR-professionals om jouw team te versterken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij begrijpen als geen ander dat de sleutel tot het succes van je organisatie ligt in het vinden van talentvolle en gepassioneerde HR-experts die passen bij jullie bedrijfscultuur en doelstellingen.

We gaan voor bij elke opdracht voor een duurzame match, dus niet louter voor de match. We vinden het belangrijk dat jij als werkgever ziet dat de door geselecteerde professionals bijdragen aan het HR beleid en de organisatie.

Voor wie?

We richten ons op HR-adviseurs, HR Business Partners, HR Managers, HR Directeuren, Chief Human Resources Officers (CHRO), HR Projectmanagers

Met onze gespecialiseerde werving en selectie diensten voor HR-professionals ontzorgen we jullie organisatie. Ons ervaren team van recruiters beschikt over diepgaande kennis van de HR-sector en een uitgebreid netwerk van getalenteerde kandidaten.

Waarom kiezen voor onze werving en selectie diensten?

  1. Gespecialiseerde Focus: Wij zijn experts op het gebied van HR-recruitment, wat betekent dat we de unieke uitdagingen en vereisten van de HR-sector volledig begrijpen.
  2. Uitgebreid Netwerk: Ons netwerk van HR-professionals stelt ons in staat om snel en efficiënt hoogwaardige kandidaten te identificeren die perfect aansluiten bij jullie behoeften.
  3. Maatwerkbenadering: We luisteren naar jouw specifieke wensen en doelstellingen en leveren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie.
  4. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze doortastende selectieprocedure zorgt ervoor dat we alleen de beste kandidaten presenteren, waardoor je kunt vertrouwen op de kwaliteit van je nieuwe aanwinsten. Volledig in lijn met de kwaliteit die we als Adviesbureau APB al bijna 40 jaar leveren.

Laat je door ons helpen om de juiste HR-professionals aan boord te krijgen, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze werving en selectie diensten jouw HR-expertise verder helpen.

Meer weten?

Kom met ons in gesprek

Zo kun je ons bereiken. Bel of mail ons, of kom bij ons op de koffie!

Kom met ons in gesprek

Zo kun je ons bereiken. Bel of mail ons, of kom bij ons op de koffie!