Skip to content

George de la Croix

Vestigingsmanager

Een scherp beoordelings- en inlevingsvermogen en het vermogen om eerlijke feedback te geven: ze maken George tot een betrouwbare, betrokken partner voor tal van klanten.

Ik heb ruime ervaring in Human Resources. Ik heb ervaring opgebouwd in uiteenlopende sectoren, waaronder, de uitzendbranche en de technische industrie (drydock en rolling stock) zowel, nationaal als internationaal.

Tot aan mijn overstap naar zelfstandig ondernemerschap, was ik onder meer werkzaam bij een beursgenoteerde, wereldwijd actieve hoge snelheidstrein ontwerper en fabrikant, die op het hoogtepunt 120.000 werknemers world wide telde. Ik bekleedde daar de functie van Internationaal Human Resources Director en heb jarenlang in nationale en internationale directie / managementteams gezeten. Tal van huidige klanten zijn tevens in dezelfde en gerelateerde business werkzaam.

Ik ben een all-round professional met een bewezen trackrecord in HR en algemeen management. Ik beschikt over een servicegerichte instelling met een can-do en hands-on mentaliteit. Positief ingesteld, initiatief nemen, ondernemerschap tonen en netwerken kenmerken mij, naast het politiek bewust zijn en diplomatisch kunnen optreden. Integriteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor me. Hierdoor ben ik in staat om lange termijn relaties op te bouwen en een gedegen samenwerking tot stand te brengen. Hoge gunfactor, besluitvaardig, pragmatisch, humor en resultaat zijn kernwoorden die mij nader omschrijven. Ik ben strategisch – tactisch en resultaatgericht ingesteld. Generalist.

Mijn motto is dat iedere volgende stap maakbaar is, en voor iedereen geldt. Het geeft weer dat ik doelstellingsgericht werkt naar het resultaat op het niveau van mijn klanten en blijkt volgens mijn klanten iedere keer weer in staat op het gewenste resultaat te halen. Mijn aanpak is gericht op actie en resultaat!

Passie

Solide, gedreven en resultaatgericht en is er op gericht collega’s, klanten en stakeholders goed te informeren en hen het goede gevoel te geven over lopende issues en de oplossingsrichting.


Branches

Ontwerp en maak industrie
Sales en marketing
Zakelijke dienstverlening
Commercie (B2B)

Deskundigheid

Human Resources (international)
Algemeen Management
Netwerken en relatiemanagement
Customer journey en costumer experience
Employee journey en employee experience
Peoples business

Competenties

Projectmanagement
Loopbaan specialist
Algemeen management
Sales
Teambuilding en leiderschapsadvies

Kom met ons in gesprek

Zo kun je ons bereiken. Bel of mail ons, of kom bij ons op de koffie!