Skip to content

Zorgvuldig geselecteerd op kennis

De werkwijze van APB

Ons ervaren team van HR-adviseurs staat garant voor een snelle en effectieve analyse, gevolgd door deskundig advies over mogelijke oplossingen.
APB-46edit

APB begrijpt dat je personeels- en organisatievraagstukken om snelle en doeltreffende oplossingen vragen. Of het nu gaat om strategische beslissingen of operationele uitdagingen, wij staan klaar om je te ondersteunen. Sinds 1986 hebben we ons gericht op het bieden van hoogwaardig advies en concrete oplossingen aan een breed scala van organisaties.

We beginnen altijd met een grondige analyse van de situatie, waarbij we samen met jou je behoeften en doelstellingen in kaart brengen. Ons ervaren team van adviseurs staat garant voor een snelle en effectieve analyse, gevolgd door deskundig advies over mogelijke oplossingen. Indien gewenst, nemen we de uitvoering van deze oplossingen direct ter hand.

Hoewel we ons niet beperken tot specifieke sectoren of branches, spreken we wel jouw taal dankzij onze jarenlange ervaring. Ons ervaren team brengt specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van HR met zich mee. Wanneer je een vraag stelt aan een van onze adviseurs, krijg je antwoord vanuit het collectieve inzicht van ons team – een pragmatische benadering die we al decennialang waarmaken.

Of het nu gaat om het aanpakken van strategische vraagstukken of het bieden van operationele ondersteuning, wij leveren structurele oplossingen op maat. Groei, verandering, fusie, overname, verkoop – in alle situaties staan we paraat om je te helpen, zowel op interim- als projectbasis.

Onze diensten omvatten onder andere:

 • HR-Scan: Een grondige analyse van je organisatie, gevolgd door heldere rapportage en prioriteitenstelling voor de uitvoering.
 • HR Projecten: Advies, concrete oplossingen en praktische ondersteuning op diverse gebieden.
 • Advies en Implementatie: Op maat gemaakt advies en professionele implementatie, altijd in overleg met jou.

Of het nu gaat om het invullen van een tijdelijk capaciteitstekort of het uitbesteden van al uw P&O-werkzaamheden, wij bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij je behoeften.

Maak vandaag nog een afspraak met ons team en ontdek hoe wij je kunnen helpen je HR-doelen te bereiken.

Voor wie?

 • Profit en non-profit

 • Groot, klein

 • Loyaal

 • Doelgroep

  • Midden bedrijf
  • Internationale bedrijven met vestiging(en) in Nederland
Klanten
Jaar ervaring
Klanten dit jaar, die vorig jaar ook klant waren (afgelopen 3 jaar)

Samen groeien: een verbinding met succes

Ontdek de kracht van onze samenwerking

Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten! adviesbureau APB werkt voor zowel profit als non-profit organisaties in heel Nederland. Onze diversiteit aan kennis en ervaringen binnen verschillende branches en sectoren zetten we ook graag voor jullie in. De volgende gewaardeerde relaties maken reeds deel uit van ons klantenbestand.

perimeter-protection-ppg-logo-blue
logo hiwa
logo RSR
logo eerland
logo allinco
logo kunstloc
logo heras
logo cosun
Thermotraffic_2023_RGB logo
logo allinco

Kom met ons in gesprek

Zo kun je ons bereiken. Bel of mail ons, of kom bij ons op de koffie!

Kom met ons in gesprek

Zo kun je ons bereiken. Bel of mail ons, of kom bij ons op de koffie!